Over Concentrix Thuiszorg

Het ontstaan van Concentrix Thuiszorg

Concentrix Thuiszorg is in 2019 opgericht als antwoord op toenemende commercialisering en uitholling van de thuiszorg. Concentrix Thuiszorg streeft juist naar meer kwaliteit in de thuiszorg. Dit doen we onder andere door oog te hebben voor de mens achter de zorgvraag en door zorg op maat te bieden.

Tijd en aandacht voor onze cliënten

Ons aanbod varieert van hulp in de huishouding tot persoonlijke en verpleegkundige zorg. We nemen de tijd voor thuiszorg en hebben aandacht voor de wensen van onze cliënten. In onze zorgplannen is er ruimte voor persoonlijke inbreng.

Concentrix Thuiszorg speelt in op de zorgvraag

Concentrix Thuiszorg kan snel starten wanneer er sprake is van een zorgbehoefte, want vaak is er geen tijd om te wachten met de zorg en hulp die nodig is. Wij bieden thuiszorg zonder wachttijd.

We hebben direct een wijkverpleegkundige beschikbaar om een intake te doen en een indicatie te stellen. Dezelfde wijkverpleegkundige stelt vervolgens het zorgplan op. Zo voorkomen we vertraging en kunnen we snel thuiszorg bieden.

Concentrix Thuiszorg staat voor kwaliteit van zorg

Concentrix Thuiszorg vindt kwaliteit van zorg erg belangrijk. Om de kwaliteit te waarborgen werken we nauw samen met o.a. huisartsen, ziekenhuisspecialisten en andere zorg- en welzijnsorganisaties. We werken met een klein en vast team en zijn in korte tijd uitgegroeid tot zeer gewaardeerde en betrouwbare zorgpartner in de regio Nissewaard en regio Schiedam.

Concentrix Thuiszorg Logo

Ons logo herinnert ons dagelijks aan onze kernwaarden.

Zoals aandacht, voortdurende goede zorg en passie een Bonsai boom vormt, zo vormt onze inzet voor goede thuiszorg en de persoonlijke aandacht voor onze cliënten Concentrix Thuiszorg. We streven naar maximale service en kwaliteit in onze dienstverlening en dragen onze cliënten op handen.

Uiteraard is Concentrix Thuiszorg gecertificeerd. Meer weten over onze accreditaties en samenwerkingsverbanden? Lees alles over wat een goede thuiszorgorganisatie bieden moet.

Concentrix Thuiszorg staat voor u klaar!