Accreditaties en samenwerkingsverbanden

Lees wat een goede thuiszorgorganisatie bieden moet

Meer weten over accreditaties en samenwerkingsverbanden van Concentrix Thuiszorg?

Concentrix Thuiszorg is een betrouwbare thuiszorgorganisatie in de regio Nissewaard en Schiedam. We werken met kleine teams in een vaste samenstelling.

Het aanbod van Concentrix Thuiszorg varieert van hulp in de huishouding tot persoonlijke en verpleegkundige zorg.

We zijn gespecialiseerd in

  • Huishoudelijke hulp
  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging
  • persoonlijke begeleiding
  • Palliatieve thuiszorg
  • Begeleiding en hulp aan jongeren en kinderen
 
We zijn trots op ons HKZ-certificaat.

We zijn gecertificeerd onder nummer 2254429.

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Met het HKZ-keurmerk laten we zien dat we als organisatie serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat we voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten/patiënten, zorgprofessionals en relevante stakeholders zoals zorgverzekeraars.

Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Uiteraard wordt HKZ-certificering door een onafhankelijke en betrouwbare organisatie gedaan.

We zijn aangesloten V&VN: Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen

Met 105.000 leden is V&VN de grootste beroepsvereniging van Nederland. V&VN is er voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten en helpt haar leden met trots, passie en professioneel hun beroep uit te oefenen. Door ons lidmaatschap van de V&VN blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied, delen we kennis en ervaring met collega’s. Concentrix Thuiszorg zet zich actief in om het vakgebied “thuiszorg” verder te ontwikkelen. We maken ons sterk voor meer kwaliteit, tijd en persoonlijke inbreng in de thuiszorg. Het team van thuiszorgspecialisten bij Concentrix Thuiszorg blijft via de V&VN goed en actueel opgeleid.

Concentrix Thuiszorg is officieel erkend leerbedrijf SBB

‘Erkend leerbedrijf’ is een titel om trots op te zijn. Als erkend leerbedrijf voor de thuiszorg kan Concentrix Thuiszorg actief helpen bij verandering in de thuiszorg. Verbeteringen in de thuiszorg beginnen aan de basis: de MBO student in de zorg. Met veel enthousiasme begeleiden onze zorgprofessionals studenten MBO-zorg in hun stage. Deze MBO-stagiairs zijn onze toekomstige medewerkers en graag leggen we al vroeg de basis voor meer kwaliteit, tijd en meer persoonlijke thuiszorg.

We werken samen met Expert College

Het team van Expert College bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers is een e-learning programma voor de thuiszorg ontwikkeld. Het leersysteem kent een groot gebruiksgemak en de medische inhoud vult perfect en op een praktische wijze aan. Als “mensen van de werkvloer” helpt Concentrix Thuiszorg bij de ontwikkeling en toepassing van dit leerplatform. Ook Concentrix Thuiszorg medewerkers trainen met de e-learning modules van Expert College. Zo houden we de kennis van onze zorgprofessionals actueel.

 

We werken samen met E-health specialist Boomerweb en Nedap ONS

Boomerweb is een toonaangevend e-health specialist met hart voor de zorg. Zij helpen de zorgsector ketenbreed met slimme e-health oplossingen. Hun apps maken zorg op afstand mogelijk, vergroten medicatieveiligheid, verbeteren wondzorg en ondersteunen ons als zorgprofessionals, op vernieuwende wijze in ons werk.

Met data-intelligentie bieden zij praktische inzichten die we direct kunnen toepassen in onze zorgprocessen. Hun apps bieden ook meer eigen regie in de thuiszorg wanneer dat is gewenst. Zo zijn we klaar voor de zorg van vandaag en morgen en kunnen we focussen op onze klanten.

Ook Nedap ONS is niet meer weg te denken uit onze organisatie. Met dit elektronische clientendossier zijn alle gegevens up to date en direct in te zien voor betrokken hulpverleners. Alle formulieren en documenten die betrekking hebben op de zorg kunnen veilig worden opgeslagen en waar dan ook geraadpleegd worden. Ook clienten hebben ten alle tijden inzage in hun dossier als zij dit wensen. Dit kan via Caren zorgt. Concentrix thuiszorg vertelt u daar graag meer over.

Concentix Thuiszorg is aangesloten bij “Er is iets misgegaan/klacht over zorg”.

We zijn ons bewust dat het niet altijd makkelijk is om een klacht over de zorg of de zorgverlener aan Concentrix Thuiszorg kenbaar te maken. We zijn daarom aangesloten bij een onafhankelijke organisatie die een heldere klachtenprocedure voor de zorg biedt. Bezoek de website van deze organisatie.

Snel verzekerd van de juiste thuiszorg

Ongeacht uw zorgverzekering kunt u bij Concentrix Thuiszorg snel terecht. We werken met en voor alle zorgverzekeraars en hebben accreditaties voor het verlenen van huishoudelijke hulp vanuit de WMO en Jeugdwet.

We leggen graag meer uit over thuiszorgvergoedingen en hoe een aanvraag verloopt.

HKZ Certificaat 2023
Erkend Leerbedrijf